Villacampa: “La nostra identitat ha de ser la del bàsquet base”

  0
  45
  x publicar1.JPG
  30/07/2013
  El president verd-i-negre ha destacat el "valor" dels nous consellers i creu que la marca Penya ha d'arribar més als joves

  El president del Joventut SAD, Jordi Villacampa, ha presentat aquest dilluns els nous consellers que l'acompanyaran a partir d'ara al capdavant del projecte verd-i-negre. 

  Villacampa els ha catalogat com a "homes de confiança" i n'ha destacat el seu "valor" per entrar a dirigir el club en un moment com aquest. 
  "Són molt penyeros i volen treure endavant la SAD endavant", ha afegit el president.

  L'acte, més enllà de servir per conèixer les noves cares, ha remarcat la voluntat de la nova direcció, per recuperar la identitat del club, que sempre ha anat lligada als jugadors del planter. "La nostra identitat ha de ser la del bàsquet base", ha explicat Villacampa, que ha volgut deixar clar que "tot i la dificultat de la realitat, la marca Penya ven bé i, per coherència, l'hem de fer arribar a la gent jove". 

  En aquest sentit s'ha presentat la nova campanya d'abonats, ja amb el vistiplau del nou conseller de màrqueting Raúl Ciprés, que portarà com a eslògan "la fórmula només es nostra" i la protagonitzaran els jugadors del planter, tant els que ja estan al primer equip com els del vinculat.

  Per 5é any consecutiu els preus dels abonaments seguiran congelats i hi haurà descomptes d'un 50% pel soci que en porti un de nou i per les famílies amb 3 carnets. 
  També s'estudien, tot i que que no s'han revelat encara, fórmules pels socis que estiguin aturats laboralment


  Pel que fa a la parcel·la esportiva, molt aturada de moment i amb poca previsió de canviar en els propers 10 dies, Juanan Morales, el nou conseller de l'àrea esportiva, ha explicat que el primer que calia fer era lligar els jugadors del planter i que ara cal trobar jugadors que "donin solvència al projecte". 

  El propi Morales ha volgut destacar que si de moment hi ha 6 jugadors al primer equip sorgits del planter, "no és un recurs per la situació actual". 
  "La Penya són els xavals, en els moments bons i dolents", ha matisat Morales, "i això és el que ens farà un equip diferent", ha sentenciat.