Vives: “Els jugadors veterans ens estan donant un nivell increïble”

  0
  1314_BLB-JOV (6).jpg

  08/05/2014
  El base del FIATC Joventut va remarcar el valor dels jugadors més experimentats als micròfons de RàdioB i va destacar la defensa de l'equip al tram final del partit

   

  El base del FIATC Joventut, Guillem Vives, va remarcar el valor dels jugadors més experimentats als micròfons de RàdioB i va destacar la defensa de l'equip al tram final del partit

  Sobre el partit dels bases: "Tant en Nik com jo hem tingut tirs oberts i els hem ficat. Era important fer-ho perquè ens estaven deixant tirar. Gairebé tots els equips estaven llançant 30 triples contra el Bilbao".

  Sobre el partit: "Els jugadors del Bilbao són experimentats i saben jugar bé els finals de partit. No volíem que ens tornés a passar el mateix que els últims dies i des de la defensa hem aconseguit una renda per no partir."

  Sobre el valor extra dels veterans: "Ho portem dient tota la temporada. Els jugadors veterans ens donen un nivell increïble. A part de que saben jugar, ens porten als joves pel bon camí"

  Sobre l'afluència de públic a l'Olímpic: "Quan la gent ve ens ajuda molt. Aquest diumenge és un partit molt important, necessitem la victòria per arribar al Play Off i com més gent vingui més ho notarem".