La victòria és Kyle Guy

0
27

Kyle Guy, amb 25 punts, ha aparegut en els moments complicats i ha demostrat la classe d’anotador que és per liderar i guiar el seu equip en la victòria contra el Bursaspor (83-82)

Tornar a guanyar a l’Eurocup era un obligació, per l’apretat calendari i deixar enrere el Bursaspor, rival directe. La Penya ha sortit adormia, amb poca intensitat defensiva i amb sensacions que mostraven que la benzina es podia estar exhaurint. El conjunt turc ha mostrat una versió ofensiva excel·lent, en què el triunvirat Needham, Bitim i Dudzinski han anotat 17 punts dels 22. El parcial ha estat de 13-22 però l’entrada de Feliz i Ellenson han donat un aire fresc a l’equip, que ha retallat distàncies fins al 20-22 al final del primer quart. Els de Carles Duran han començat entrar partit poc a poc i la pujada de to en la defensa individual ha conclòs amb una saturació del rival, amb falta d’idees com a punt de partida. Henry Ellenson ha emergit com a home referent en l’atac de la Penya, i Kyle Guy s’ha consagrat en la versió anotadora que l’equip tant necessita. Remuntada i millores notables per marxar 37-33 al descans. Que la millor versió del Joventut, amb la màxima diferència (61-50) hagi arribat amb l’irrupció d’Ante Tomic (21 punts), no és casualitat. És el millor pivot de la competició, i hi és quan l’equip més ho necessita. Amb el Bursaspor al límit i intentant-ho de totes maneres, Kyle Guy ha anotat dos triples de killer per situar el 70-58. Immediatamet els turcs han aturat el partit, que han reaccionat amb un parcial ràpid de 0-4 que ho ha aturat Duran. El partit s’ha tornat boig, en una guerra anotadora entre Guy i Needham. La Penya ha fallat tres triples i el Bursaspor ha tornat a partit 76-70 a falta de dos minuts, pero qui sinó, que Kyle Guy per dinamitar el partit amb el seu cinquè triple. Unes errades arbitrals ha fet que els turcs retallessin la distància amb triple de Clemmos a falta de 40 segons i 2+1 de Al. Amb 82-80 i només faltant sis segons, la Penya ha perdut una pilota incomprensible, que ha regalat l’empat al Bursaspor (82-82). Feliz amb dos tirs lliures ha sentencial el partit (83-82).