1.000 persones participaran aquest diumenge a la quarta edició d’Els V de Badalona

  0
  Els V de Badalona.JPG

  26/04/2014 – La carrera, organitzada per la Unió Gimnàstica Esportiva de Badalona, va néixer com una preparació per a la Cursa Popular Ciutat de Badalona.

  1.000 persones participaran aquest diumenge, 27 d’abril a partir de les 10 hores al port de Badalona, a la quarta edició de la cursa Els V de Badalona organitzada per la Unió Gimnàstica Esportiva de Badalona, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, Marina Badalona i amb la col·laboració del programa Fem Salut!, entre altres

   

  Els V de Badalona, coneguda també com la Cursa dels V, és una carrera atlètica que es corre pel port esportiu de la ciutat i pels carrers de la façana marítima, apta per a tots els públics, ja siguin iniciats o esportistes experimentats. A més, va néixer com a preparació per a la Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda popularment com la Cursa del Dimoni, que tindrà cita el proper diumenge 11 de maig en el marc de les Festes de Maig.

   

  A les 10 hores està previst l’inici de la cursa principal, la de cinc quilòmetres; a les 11h se celebrarà la petita, de 350 metres de recorregut, a les 11.15h es farà la cursa mini amb un recorregut molt semblant a l’anterior; i a les 11.30h tindrà sortida la mitjana, de 1.600 metres.

   

  Per altre banda, la Unió Gimnàstica Esportiva, amb col·laboració de l’Àrea de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament, ha organitzat una caminada pel pont del Petroli per a les persones que no volen córrer la cursa o prefereixen caminar. L’activitat es farà de 9 a 9.45 hores. A més, l’organització manté un any més el caire solidari de la competició i col·labora amb el Banc d’Aliments, de manera que tothom que ho vulgui podrà donar 1kg d’aliments quan vagi a recollir el dorsal.