Badalona celebra la Setmana dels Drets dels Infants: activitats del 15 al 24 de novembre

  0
  108

  La voluntat d’aquesta iniciativa és promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva  

  El Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) organitzen la quarta Setmana dels Drets dels Infants, que es celebrarà del 15 al 24 de novembre.

  L’objectiu de la Setmana és promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva i cercar el compromís dels responsables polítics per a que la perspectiva de la infància i la defensa dels seus drets es posi al centre de les polítiques públiques.

  Durant aquestes jornades es realitzaran un seguit d’activitats relacionades amb la difusió dels drets dels infants pensades per la mainada dels centres que formen part del Consell dels Infants de Badalona i d’altres centres i entitats.

  La Setmana dels Drets dels Infants, en concret el dilluns 20 de novembre  servirà també per commemorar el 64é aniversari de la Declaració i el 34è aniversari de la Convenció de l’ONU sobre els Drets dels Infants, el 19é aniversari del Consell dels Infants de Badalona i el 7é de la Taula de la Infància i l’Adolescència de Badalona.

  Aquestes són les activitats previstes pel dia 20 de novembre a la plaça de la Vila:

  Pancarta del CIB 

  Col·locació de la pancarta del CIB (Dia dels Drets del Infants + WHY?) al balcó de l’edifici de l’Ajuntament.

   Exposició 

  A les 8.30 hores s’instal·larà l’exposició de cartells fets pels infants dels centres escolars i socioeducatius del CIB sobre els Drets dels Infants.

  Lectura manifest 

  I dilluns 20 de novembre, a les 18 hores, a la plaça de la Vila, es farà la lectura del Manifest sobre els Drets dels Infants i una cançó ball protagonitzada pels membres del Consell dels Infants de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí