Badalona incrementarà un 7% el sou dels agents de la Guàrdia Urbana

  0
  81

  El Govern municipal incrementarà un 7% els sous dels agents del cos de la Guàrdia Urbana de Badalona. Aquest augment salarial, que es produeix gràcies als acords que es van consensuar en la Mesa General de Negociació amb els sindicats, s’aprovarà durant la pròxima sessió plenària que es celebri.

  A més d’aquesta pujada, en la sessió plenària ordinària celebrada aquest dilluns es va aprovar la revalorització del plus especial de festivitat, que en el cas dels agents de la Guàrdia Urbana implica un plus de 132,65 euros per a tots els agents que treballin en els festius nacionals, autonòmics i locals aprovats anualment. Amb el dictamen aprovat ahir en el Ple, el nombre d’aquest festius augmenta fins a 14 dies en total.

  L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha indicat que “una de les meves prioritats com alcalde és millorar la seguretat a la ciutat i perquè la Guàrdia Urbana faci el servei que tots volem que faci estem fent un gran esforç per millorar tant els seus recursos materials com la seves condicions econòmiques, que estan per sota d’altres policies de diferents ciutats, fet que fins ara ha provocat que diferents agents marxin a altres cossos municipals”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí