Badalona, preparada davant de possibles nevades

  0
  IMG_2126.JPG

  08/02/2018 – Activada l'operació fred i llestos els recursos humans i materials per afrontar la climatologia extrema.

  L’Ajuntament de Badalona manté preparat el dispositiu per poder oferir aixopluc a les persones sense sostre en episodis meteorològics extrems, com els que s'estan donant aquesta setmana. Es tracta del dispositiu Operació Fred que es posa en marxa quan Protecció Civil activa l’alerta.

   

  La campanya "Ajuda'ns a ajudar" intenta contribuir a la protecció d'aquest col•lectiu i demanant a la ciutadania, per si veuen una persona sense sostre a la ciutat, en aquests episodis, n’informin al telèfon de Guàrdia Urbana 934 832 901. En aquest dispositiu la Guàrdia Urbana patrulla informant a les persones que estan al carrer sobre els recursos activats.

   

  Possibilitat de nevades a nivell de mar

  Davant les previsions meteorològiques del Servei Meteorològic de Catalunya d’un episodi de fred intens, l’Ajuntament de Badalona té a punt el dispositiu de mitjans humans i tècnics per actuar a la via pública en el cas que es produeixi alguna emergència causada per les baixes temperatures i per la possibilitat que les precipitacions en forma de neu puguin afectar el litoral. No es descarta que pugui nevar a nivell de mar. Des de primera hora i fins la tarda es poden produir nevades febles a les cotes més altes del litoral central i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.