Badalona torna a gaudir d’una pista de patinatge sobre gel aquest Nadal

  0
  37
  Foto de Javi.jpg

  09/12/2016 – La pista de patinatge del centre parroquial Sant Josep acull fins al 8 de gener una activitat que contribuirà a rehabilitar l’espai del centre.

  Dos anys després, Badalona torna a tenir una pista de gel oberta al públic en la que tothom pot patinar i gaudir d’una estona de diversió a l’estil nadalenc. L’èxit de la instal·lació que l’espai va recollir a la plaça de l’Alcalde Xifré el 2014 no es va poder repetir el passat any, però aquest Nadal torna a ser una realitat. Aquest cop, a l’edifici del centre parroquial Sant Josep.

   

  El passat dilluns va obrir les seves portes, gràcies a un acord de col·laboració entre Sant Pep i els promotors de la pista, amb el suport de la Gestoria Lafarga. A través del conveni, el centre cedeix l’espai i, a canvi, una part de la recaptació es destinarà a reformar i renovar el propi pavelló on aquests dies patinaran centenars de persones. El gruix de les obres podria tenir lloc el proper estiu.

   

  Fins al 8 de gener, la pista acollirà al públic en torns d’una hora, amb una capacitat màxima de 80 persones. Veïns i veïnes podran reservar les seves entrades i horaris a través d’Internet o de manera presencial, a les taquilles de l’equipament.  L’activitat funcionarà tots els dies, els matins, des de les 10, i les tardes, fins les 9.