Badalona tornarà a obrir el circuit de les curses Ponle Freno

  0
  79
  Acte de presentació

  El circuit de les curses solidàries Ponle Freno ha escollit Badalona com a la primera de les 10 ciutats que acolliran al llarg del 2024 aquesta prova esportiva. Les curses Ponle Freno, que organitza el grup Atresmedia i la Fundació AXA, van néixer fa 15 anys amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la importància de la Seguretat Viària i de suport a les víctimes d’accident de trànsit.

  La cursa Ponle Freno a Badalona tindrà lloc el diumenge 17 de març. Amb l’objectiu de superar els dos mil participants de l’any passat ja s’ha obert les inscripcions:

  https://www.rockthesport.com/es/evento/ponle-freno-badalona-2024
  Es podrà participar en la cursa en les distàncies de 10 i 5Km i també s’organitzaran curses infantils.

  A més de Badalona, el circuit de curses Ponle Freno batrà aquest any el rècord amb 10 ciutats participants: Palma (21 d’abril); Saragossa (12 de maig); Màlaga (21 de setembre); Màlaga (1 de juny); València (15 de juny); Pontevedra (29 de juny); Vitòria (21 de setembre); Santander (29 de setembre); Madrid (17 de novembre) i les Palmas de Gran Canària (22 de desembre).

  L’any passat les curses Ponle Freno van aplegar més de 34.000 corredors i es van reunir més de 300.000 euros per a diversos projectes relacionats amb les víctimes de trànsit.

  La presentació del circuit de curses del 2024 va tenir lloc el passat 6 de febrer a Madrid amb els esportistes Martín Fiz i Abel Anton com a ambaixadors de les proves i l’assistència dels representants dels 10 municipis que participaran, entre els quals l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Educació, Esports i Seguretat Ciutadana, Juan Fernández; i la quarta tinent d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Comunicació, Fons Europeus i Protecció a les persones, Rosa del Amo.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí