Barrera: “Jo seguiré igual i quan hagi de sortir donaré el màxim”

  0
  21
  barrera gbc.JPG

  14/01/2013

  L'aler del vinculat diu que "jo només he sortit motivat per intentar posar l'equip en el partit" i reconeix haver escoltat l'Olímpic i preguntar-se "si tot això era per mi".

  L'aler del Fiatc Joventut, Àlex Barrera, va estrenar professionalitat amb una titularitat curiosa. "En Salva es va equivocar i va donar el meu número en comptes del d'en Kuzmic", confessa el d'Esplugues que va anotar un triple abans de tornar a la banqueta.

  Quan va tornar a sortir, el públic el va ovacionar de tal manera que "m'he preguntat si això era per mi". "Jo només he sortit motivat i intentant posar l'equip en el partit", apunta Barrera que diu estar "molt content per la victòria".

  Tot i l'èxit tant a nivell individual -va anotar 6 punts en menys de 4 minuts- com a a nivell col·lectiu, el verd-i-negre toca de peus a terra i sap que les seves aparicions amb el primer equip seguiran sent puntuals: "jo seguiré igual, treballant amb ells, i quan en Salva cregui convenient que surti, donaré el màxim".

  Barrera també ha fet balanç de la primera volta en la que "hem aconseguit bones victòries a casa" i creu que el repte per la segona part de la lliga és "estar millor fora de l'Olímpic".