Blackdemons provoca el final de la temporada dels Dracs Júniors

  0
  44
  dracsrozas.jpg

  16/04/2014 – El passat dissabte en la localitat madrilenya de Las Rozas, els júnior dels Badalons Dracs posaven punt i final a la temporada a l’acabar el partit de vuitens de final amb un resultat de 54 a 6.

  El passat dissabte en la localitat madrilenya de Las Rozas, els júniors dels Badalons Dracs posaven punt i final a la temporada a l’acabar el partit de vuitens de final amb un resultat de 54 a 6.

   

  Malgrat el voluminós del resultat, els Dracs, amb algunes baixes en les seves files i gent que era la seva primera temporada, plantava cara a uns conjuntats Blackdemons qui amb anotacions per part d’Alejandro Sepulcre, Carlos Carrasco i el quarterback Javier Carrasco, més els extrapoints de Pablo Guzmán, serien qui marcarien per a l’equip madrileny.

   

  Per la part dels Dracs, després de provocar-se un safety al principi del partit i intentar anotar mitjançant el joc de pas i carrera, no seria fins l’últim quart qui Ricardo Millán, a falta de quatre minuts per al final, posaria el touchdown d’honor en el marcador dels Dracs.