Carme Chacón i Miquel Iceta, a la Festa Solidària del PSC a l’Escorxador de La Salut

  0
  47
  IMG_6457.JPG

  08/07/2014 – L'acte va comptar amb més de 400 veïnes i veïnes i va aplegar més de 500 kg d'aliments que van ser lliurats al Banc dels Aliments de Badalona.

  El Parc de l'Escorxador, al barri de la Salut, va ser escenari de la "Festa Solidària d'Estiu" del PSC a Badalona. L'acte va comptar amb més de 400 veïnes i veïnes, un èxit segons la pròpia agrupació, i va fer possible lliurar més de 500 kg d'aliments al Banc dels Aliments de Badalona. La Festa Solidària va comptar amb les intervencions del Primer Secretari del PSC de Badalona, Àlex Pastor, del president del Grup Municipal Socialista i candidat a l'alcaldia, Jordi Serra, de l'exministra de Defensa Carme Chacón i del candidat a Primer Secretari del PSC Miquel Iceta.

   

  En el seu parlament, Àlex Pastor va reptar el PP a comparar els tres anys d'obra de govern de Garcia Albiol amb els tres anys d'alcalde de Jordi Serra. "No han complert cap promesa electoral, on estan els libres gratis? On està la seguretat que prometien? La seguretat ha empitjorat a Badalona on gairebé cada nit es cremen vehicles i contenidors. Han apujat els impostos i han retirat beques de menjador", etzibà Pastor.

   

  Per la seva part, Jordi Serra va destacar la gran transformació que ha fet Badalona gràcies als governs socialistes posant com a exemple la restauració del mateix Parc de l'Escorxador durant la legislatura anterior. També va destacar la “inoperància” del govern del PP a Badalona: "el govern del PP porta tres anys sense governar, només es dedica a fer oposició de l'oposició, i va d'escàndol en escàndol. Nosaltres els socialistes en 28 anys de govern ens hem pogut equivocar, però som gent honesta. El Partit Popular en tres anys té mig govern imputat per causes relacionades amb la corrupció i diversos coordinadors cessats i imputats per les mateixes causes".

   

  També en clau local, l'exministra va remarcar “el paper cohesionador i transformador” que el socialisme ha realitzat a les ciutats i va defensar que el model de convivència que tants anys i esforços ha costat “està en risc per culpa de les polítiques de dretes que estan deixant abandonades les persones i debilitant els serveis bàsics com l'educació o la sanitat universal”. Per la seva part, Miquel Iceta va animar tots els i les socialistes a "treballar per recuperar l'alcaldia de Badalona amb Jordi Serra i a recuperar l'honor d'aquesta ciutat".