Cop sobre la taula del Badalona

0
    93

L’equip de Santi Álvarez va realitzar el millor partit de la temporada (4-0)

Tocava reaccionar i començar a escalar posicions. I fer-ho contra el Reus, no era gens fàcil. La primera part no va tenir un clar dominador, arribant al descans per 0-0.

A la represa, i amb necessitat de victòria, els escapulats van donar moltes passes endavant, avançant-se en el marcador als primers minuts i creixent en ànims i confiança. David Batanero, amb un gran llançament de falta va ser l’autor del primer gol. Minuts després, una acció polèmica va acabar de trencar el matx. Alarcón (Reus) va cometre una infracció per dins l’àrea, fet que va suposar penal i vermella directe. El davanter escapulat, Walid, va situar el 2-0 al marcador, i amb un jugador més, el Badalona va exercir com a dominador únic del temps restant. Batanero va tornar a marcar el seu segon gol particular i a les acaballes del matx, Larrosa va posar punt i final amb el 4-0. Victòria incontestable dels de Santi Álvarez que pugen fins a la desena posició.

Quan més es questionava l’equip i, sobretot, la falta de gol (fins ahir, quatre en set partits), els escapulats van doblar els gols a favor. Victòria importantíssima que servirà per recuperar el bon camí i confiança per disputar el pròxim partit al camp del Tona.