Cos tècnic i plantilla agafen la forma definitiva

  0
  56
  club-basquet-prat-sans-nogues-iriarte-i-nikolic-renoven.jpg

  28/08/2015 – El badaloní Salva Camps serà l’ajudant de Roberto Sánchez a la banqueta del CB Prat de cara a la pròxima temporada.

   

  Un cop confirmada la renovació de l’acord de vinculació amb la Penya, la direcció tècnica del CB Prat ja ha tancat la plantilla que lluitarà per mantenir-se a la LEB Or.

   

  Primer, però, l’entitat ha arribat a un acord amb l’entrenador Salva Camps perquè s’incorpori al staff tècnic potablava exercint la funció d’ajudant de Roberto Sánchez.

   

  Camps ve d’aconseguir la medalla de plata a l’Eurobasket U20 celebrat aquest estiu a Italia, exercint la funció de tècnic ajudant de Paco Redondo.

   

  Natural de Badalona, l’ex base ha jugat i entrenat a Irlanda i també ha defensat les samarretes de clubs clàssics com el Cornellà, el Lobos Cantàbria, el Gran Canària i el Menorca.

   

  Pel que fa a la plantilla, el CB Prat ha confirmat les renovacions de Piru Ros i Gerbert Martí i les altes del pivot José Coego i del base català Xavi Forcada (8 de valoració mitjana a la lliga amb el Quesos Cerrato).

   

  A més, l’entitat potablava tornarà a comptar amb quatre vinculats procedents del FIATC Joventut: Agustí Sans, José Nogués, David Iriarte i Zoran Nikolic. Els júniors verd-i-negres Xabi López i Óscar Amo i Sergi Costa (base) i Marc Bauzà (pivot) completen la plantilla potablava.