Dispositiu especial de neteja després de la revetlla de Sant Joan

  0
  17
  playa coco.jpg

  Després de la nit d’ahir, les platges de Badalona necessitaran un pla específic de neteja. Per això, l’Ajuntament de Badalona ha dissenyat un operatiu de neteja de Sant Joan que, a banda del dispositiu de la façana Marítima i de la posada a punt de la sorra per al bany, ha previst actuacions de reforç a tots aquells parcs, places i carrers que ho necessitin i que s’allargarà fins al dissabte, 27 de juny.

  El garbellat de la sorra de la platja s’ha fet durant la nit i les feines de neteja per deixar la platja a punt per als banyistes han finalitzat a les 7 del matí.

  La neteja del passeig Marítim del dia d’avui compta amb 3 brigades i 3 equips d’escombrada mixta (amb maquinària escombradora). Així mateix, s’actua amb 2 brigades especials de reforç a diverses zones.

  El tercer tinent d’alcalde i regidor de l’àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia, que amb la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència, Irene González, supervisarà el dispositiu especial de Sant Jordi, ha assenyalat que “confiem en el dispositiu de seguretat i també confiem en la responsabilitat dels veïns i veïnes de Badalona, que fins ara han demostrat un comportament exemplar, i que ens permetrà poder gaudir d’una revetlla sense incidents”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí