Dues persones detingudes per conduir de manera temerària pel Passeig en menys d’una setmana

  0
  157
  AVV Front Marítim BDN

  L’AVV del Front Marítim denuncia la falta de pilones a les entrades del Passeig per regular la circulació de vehicles

  A principis de la setmana passada una notícia feia la volta a Badalona: Un conductor begut encasta el cotxe a la sorra de la platja de Badalona. Podia semblar una anècdota aïllada, però aquesta nit la història es repetia quan una dona beguda ha estat detinguda per conduir de manera temerària pel Passeig.


  Des de l’Associació de Veïns del Front Marítim denuncien la falta de pilones a les entrades del passeig per regular la circulació de vehicles. “El problema no només està en els borratxos. Cada dia és més normal veure el pas de vehicles de repartiment, taxis o cotxes que aparquen a la porta de restaurants per a recollir o deixar persones“, ens explica la presidenta de l’AVV del Front Marítim, Eva Castilla. Ens asseguren que fa prop d’un mes que estan esperant una reunió amb l’Ajuntament per posar-hi remei, però encara no els hi han donat un dia.

  Una altra de les demandes dels veïns de la zona és la regulació i el manteniment del carril bici. Des de l’AVV expliquen que les bicicletes de l’AMBici i patinets elèctrics agafen grans velocitats i es torna un perill pels vianants. Al llarg de l’estiu el Front Marítim acull unes 80.000 persones i després d’aquest s’hi pot observar una deixadesa notable: bancs trencats, falta de neteja, degradació del terra…

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí