El 16è Concurs de Música de Badalona comença a caminar

  0
  49
  concurs musica.jpg

  21/03/2014 – La Rotllana ja ha posat en marxa l’organització de la 16a edició d’un certamen que es consolida com un dels concursos musicals de referència per a la música emergent de l’escena catalana.

  Un any més, el Concurs de Música de Badalona comença a caminar. La Rotllana ja ha posat en marxa l’organització de la 16a edició d’un certamen que es consolida com un dels concursos musicals de referència per a la música emergent de l’escena catalana i que va aplegar més de 200 bandes l’any passat.

  El concurs és una iniciativa de l’Associació La Rotllana per potenciar la creació artístico-cultural dels joves i oferir espais per a la música en directe. Està obert a grups i solistes de tot Catalunya i estils musicals amb només dues condicions: que els participants no tinguin material musical enregistrat en cap companyia discogràfica ni cap contracte en vigor. Les incripcions estan obertes fins al 30 d’Abril i es fan a través de la web del Concurs  www.concursbdn.cat.  Les finals seran en directe a la Sala Estraperlo de Badalona i s’editarà, com cada any, un CD recopilatori dels finalistes.

  Hi han tres categories de participació amb els seus respectius premis: Millor Banda de Badalona, guardonada amb 800€; Millor Banda en Llengua Catalana, amb 1.000€ més un conveni d’actuacions, i Premi a la Millor Banda del Concurs, amb 1.100€ més conveni d’actuació.

  El concurs compta amb el suport de la Fundació la Roda, Cervesa del Dimoni, TUSGSAL, Òmnium Badalona i FMgràfics, entre d’altres col·laboradors.