El 5 de març se celebrarà la 6a Cursa Benèfica per a les Malalties Minoritàries

  0
  Archivo 14-2-17 12 06 01.jpeg

  14/02/2017 – Es realitzaran diverses proves esportives amb l’objectiu de recaptar beneficis per a l’Institut Germans Trias i Pujol.

   

  La sisena edició de la Cursa Benèfica per a les Malalties Minoritàries ja té data, serà el diumenge 5 de març, i així ho van anunciar la regidora d’Esports, Maria Gallardo; el president de l’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg, Javier Cabrera, i el cap del Servei de Pediatria de l’Hospital Germans Trias i Pujol, Guillem Pintos, durant la seva presentació.

   

  La sortida i l’arribada estaran situades a l’avinguda Cartig, a l’altura del carrer d’Olivera de Sistrells. El circuit de la cursa estarà formada per 5 quilòmetres que recorrerà carrers dels barris de La Salut i Sistrells, com General Moragues, Solsona, Isaac Albéniz i Hipólito Lázaro, l’avinguda Marquès de Sant Mori, els carrers de Calderón de la Barca, Pau Piferrer, Quevedo i Bernat Metge, el passeig de La Salut, el passatge dels Encants i, tot seguit el circuit s’introduirà pel Turó del Caritg fins a tornar a arribar al punt final, l’avinguda Caritg.

   

  Enguany, els participants podran optar per realitzar una cursa de 5Km o de 10Km, que consistirà a realitzar dues voltes al mateix circuit, i totes dues tindran sortida a les 9:45 hores. Entre les novetats, també es podrà realitzar els 5Km caminant i aquesta opció s’iniciarà a les 10 del matí; mentre que les curses infantils -de 400 metres per a nens i nenes de 6 a 9 anys, i de 700m per a infants de 10 a 12 anys-, començarà a les 11h, i que cap de les dues seran competitives, ja que l’objectiu de l’organització és fomentar l’esport i la solidaritat entre els més petits.

   

  Lliga Championchip

   

  Aquesta edició, i per primera vegada, comptarà per als corredors inscrits a la Lliga Championchip, per això tots els participants hauran de portar un xip per calcular la distància i el temps recorregut. Les inscripcions, que ja són obertes via online a través del web de Championchip, tenen un preu de 10 euros (si es disposa de xip groc), 12 euros (xip de lloguer) i 5 euros (caminant). Pel que fa a les proves infantils seran gratuïtes. Destacar que tots els beneficis recaptats aniran destinats a la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol per la Investigació de Malalties Minoritàries Pediàtriques.

   

  Sobre els dorsals s’hauran de recollir el dissabte 5 de març, de 12 a 20 hores, al departament running de Decathlon Badalona, situat al carrer de Luxemburg del Parc Comercial de Montigalà.

   

  Melany Bergés

   

  La 6a Cursa Benèfica per a les Malalties Minoritàries comptarà amb la presència de l’atleta paralímpica badalonina Melany Bergés -campiona d’Europa 2016 en 400 metres i doble diploma als Jocs Paralímpics de Rio 2016-, ja que serà l’amfitriona d’aquest esdeveniment solidari.

   

  Els participants disposaran de la bossa del corredor, aigua, entrepans, fruites, vestuaris i guarda-roba. A més, entraran en diversos sorteigs, com cinc viatges amb el Quetx Ciutat de Badalona, sopars, dues nits en un hotel, un cap de setmana per la costa catalana i una bossa valorada en 200 euros amb material esportiu.

   

  En finalitzar les proves, tindran lloc diverses activitats lúdiques de màgia amb els mags Sergi López i Churrimongui Quimet; de percussió amb Kajones de Pomar, i un pilar format pels Castellers de Badalona.