El Centre Comercial Montigalà celebra els seus 25 anys amb moltes activitats i una gran festa

  0
  54
  cc montigala 25 anys.jpg

  17/09/2016 – Exposició, activitats, tallers, participació d'entitats, regals, sortejos i una intensa jornada festiva.

  El Centre Comercial Montigalà celebra aquest setembre 25 anys i ha engegat un complet cicle d’activitats i sortejos especials pels seus clients. Fins a l’1 d’octubre, els veïns de Badalona tindran l’oportunitat de conèixer l’exposició 25 anys d’història, una completa mostra organitzada amb el suport del Museu de Badalona i la pàgina de Facebook ‘’Badalona Recuerdos’ que inclou vinils i vídeos específicament produïts per l’ocasió amb la finalitat d’oferir una visió completa de l’evolució de la localitat i del centre comercial des de 1991.

   

  A més, la gran superfície ha organitzat una campanya promocional entre el 9 i el 24 de setembre mitjançant la qual els participants podran guanyar un dels tres premis disponibles: un viatge al Carib per a dues persones, un iPhone 6S o bé accedir a un concurs per a 10 persones que competiran per guanyar un cotxe Hyundai model i20. Per concursar, només s'hauran de presentar els tiquets de les compres realitzades als establiments del centre comercial per valor de 30€.

   

  Concurs per guanyar un cotxe

   

  El gran premi final arribarà l’1 d’octubre, amb el sorteig d’un cotxe Hyundai model i20. Per aconseguir-ho, els participants hauran de superar les diferents proves mentre mantenen la mà enganxada al cotxe durant un màxim de 27 hores.

   

  Com a acte central, dissabte 24 de setembre, Montigalà celebrarà una gran festa d’aniversari aprofitant la festivitat barcelonina de La Mercè en la qual els assistents podran gaudir de multitud d’activitats com actuacions, espectacles, música, concerts, cercaviles i food trucks, entre d’altres sorpreses. Un esdeveniment en que el centre comptarà amb la col·laboració de destacades entitats del territori com el Club Joventut Badalona, el Club de Futbol Gramenet, l’Associació Cultural Gallega Agarimos, els Castellers de Badalona i els Gegants i Capgrossos de Badalona.