El curt que obrirà la 48a edició de festival FILMETS ve de guanyar el passat Festival de Canes

  0
  42

  ‘The water murmurs’ és el curtmetratge que es projectarà en la sessió inaugural del divendres 21 d’octubre al Teatre Zorrilla de Badalona

  El curt que va guanyar la Palma d’Or al Millor Curtmetratge al passat Festival de Canes, ‘The water murmurs’, obrirà la 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival. Aquesta pel·lícula es projectarà al Teatre Zorrilla de Badalona a la Sessió Inaugural de FILMETS, que es farà el divendres 21 d’octubre a les 21 hores.

  ‘The water murmurs’ situa l’acció just després que un asteroide colpegi la Terra. Aleshores les erupcions volcàniques submarines corren el risc de submergir un poble riberenc i els seus habitants comencen a fugir cap a l’interior. El dia abans de partir, la protagonista de la història, Nia, s’acomiada d’un amic de la infància, però en el seu camí es creua amb alguns dels habitants del poble. A poc a poc, els seus records del poble comencen a aclarir-se en la seva ment.

  Un festival únicament presencial amb 215 pel·lícules en competició

  La 48a edició del festival FILMETS es farà del 21 al 30 d’octubre. A diferència de les dues passades edicions, FILMETS tornarà aquest 2022 al seu projecte original de ser un festival competitiu únicament presencial. Així, s’han previst 24 sessions temàtiques on es projectaran 215 curts en competició i que aspiren a guanyar una de les Venus, els guardons que atorga el festival.

  El festival té tres seus competitives: el Teatre Zorrilla de Badalona, l’Institut français de Barcelona i els cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat. També hi haurà 4 seus més oficials però no competitives on es projectaran curtmetratges: l’Hospital Germans Trias de Badalona, l’Institut Guttmann de Badalona, els centres sanitaris de Badalona Serveis Assistencials i la seu de l’IFP-Grupo Planeta.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí