El dispositiu de neteja de la nit de Sant Joan recull 7,5 tones de residus de les platges

  0
  63
  Sant Joan 1.JPG

  25/06/2013 – Les escombreries acumulades van estar una tona per sota de l'any passat; es van registrar alguns incendis de petit tamany arreu de la ciutat i es van cremar quatre contenidors.

  El dispositiu de neteja i seguretat preparat per l’Ajuntament de Badalona durant la nit de la revetlla de Sant Joan a les platges ha funcionat satisfactòriament. L’operatiu va començar a les 6 del matí i les platges van quedar preparades per al bany a partir de les 10 hores, després d’haver-hi retirat 7,5 tones de residus, una tona i mitja menys que l’any passat. El desallotjament de les platges es va fer en línies generals de forma cívica.

   

  El dispositiu especial organitzat durant la revetlla de Sant Joan ha comptat amb la presència de 26 agents de Guàrdia Urbana i 8 de Mossos d’Esquadra.

   

  L’empresa PROACTIVA, concessionària del Servei de salvament i socorrisme a la platja de Badalona, va atendre durant la nit dues persones que havien patit petites cremades a causa dels petards i altres dues persones que havien ingerit una gran quantitat d’alcohol.

   

  D’altra banda, es va haver d’actuar per apagar 33 fogueres a la platja ja que aquestes estan totalment prohibides, incloses les barbacoes. La Guàrdia Urbana va aixecar les corresponents actes, la meitat de les que es van registrar durant la revetlla de l’any passat.

   

  Pel que fa a les incidències produïdes a la ciutat, es va registrar un incendi en un solar del carrer Cervantes i diversos incendis més a la ciutat a causa de la cremada de matolls, com per exemple els que es van produir  a l’avinguda Caritg i al carrer Tánger. Cal destacar que durant la nit es van cremat 4 contenidors d’escombraries al carrer Xaloc, al barri de Bufalà.

   

  El regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, ha destacat que el dispositiu de control d’accés de vehicles a la façana litoral ha funcionat de manera molt satisfactòria i s’ha evitat el col·lapse circulatori en les vies d’aquesta zona de la ciutat. Això ha permès que l’ambulància hagi pogut arribar sense problemes al litoral quan ha estat requerida.