El Fuenlabrada sentencia la Penya des del tir lliure (76 a 69)

0
    40
    fuenla penya.JPG

06/04/2014
    Els madrilenys han anotat els 12 tirs lliures que han llançat en els últims 5 minuts
    Estadística
    Vídeoresum
    Maldonado: "No hem trobat el ritme"

El FIATC Joventut ha vist tallada la sèrie de 3 victòries seguides en perdre a la pista del Fuenlabrada per 76 a 69

Els verd-i-negres han deixat escapar l'oportunitat d'aferrar-se encara una mica més al Play Off tenint en compte les derrotes del Baskonia i el Cajasol, els principals competidors per ser-hi.

La Penya sempre ha estat dins del partit, dominant-lo en alguns moments, però ha arribat a un tram final igualat i el Fuenlabrada ha fet valer l'experiència dels seus jugadors titulars i el fet de jugar a casa. Els madrilenys han anotat els 12 tirs lliures que han llançat en els últims 5 minuts, i sense Kirksay, que ha estat eliminat per faltes quan quedaven 4 minuts, els de Maldonado s'han quedat sense opcions.

Abans, tots dos equips han protagonitzat una batalla molt igualada durant tot el partit. Si bé els interiors del Fuenlabrada han començat a marcar el partit com van fer a Badalona, Feldeine és el que ha agafat la responsabilitat ofensiva en els primers compassos.
    La resposta la donaven Shurna, autor de 9 punts, i Kirksay, que n'havia anotat 7 (16 a 20).

Amb les primeres rotacions però, la Penya ha perdut el nord. Avui ha estat un dels partits en que tot i que Vives no ha estat molt fi de cara a cistella, s'ha notat molt quan era a pista. Amb Cochran, els verd-i-negres han fet un joc poc fluid i el Fuenlabrada sempre ho ha castigat.
    Així, al 2n quart, un 8 a 0 dels locals feien estèrils els bons minuts de Llovet (31 a 27) per arribar al descans per davant (36 a 34).

A la represa, Miralles s'ha carregat l'equip a l'esquena. El pivot ha fet 9 punts gairebé seguits, però el Fuenlabrada no es rendia i lluitava a cada acció amb la voluntat de dur el partit a un final igualat.
    Mica a mica els de Casimiro han trobat millor opcions buscant als seus referents, i amb 2 triples al final del període han mantingut la renda (54 a 51).

A l'inici de l'últim quart, el FIATC Joventut ha aconseguit posar-se per davant (54 a 55), però Cabezas ha assumit la responsabilitat davant Cochran per tornar a capgirar el marcador.

Amb els titulars de nou a pista, l'equip ha defensat millor, però no ha aprofitat les seves opcions en atac. Els verd-i-negres han tornat a estar molt erràtics en el tir de 3 (6 de 30) i Joseph, el referent ofensiu de l'equip, ha acabat amb un -6 de valoració

Els 2 primers punts del canadenc, a falta de 2 minuts, servien per empatar el matx a 67, però a partir d'aquell moment el Fuenlabrada ha pres millor totes les decisions
    Panko i Cabezas han estat intel·ligents forçant faltes personals quan hi havia bonus, i han tingut el cap prou fred per transformar tots els tirs lliures. A més, un triple de Panko ha obert un forat de 5 punts a falta d'un minut.

La Penya no ha estat prou encertada al davant, i el Fuenlabrada ha segellat el matx des del tir lliure.

Miralles, amb 19 de valoració, ha estat el més valorat del FIATC Joventut seguit de Kirksay (16) i Shurna (15). Per part del Fuenlabrada, Panko s'ha enfilat fins els 23 i Cabezas fins els 22.