El govern presumeix d’haver acomplert el 66% dels seus objectius a mig mandat

  0
  IMG_0617.JPG

  13/06/2017 – Després d'un acte conjunt al passeig Marítim, les tres formacions han fet aquest dilluns un balanç institucional que consideren positiu.

  Es compleixen dos anys des que Dolors Sabater sortís per la porta de la Casa de la Vila amb la vara d'alcaldessa i el govern assegura haver aconseguit dos terços dels objectius del pla que es van marcar inicialment. Tant la lideressa de l'executiu com els principals tinents d'alcaldia, Oriol Lladó, Àlex Mañas i Jose Téllez, han destacat l'aposta en àmbits socials, dels drets de la ciutadania, la participació i la renovació de l'estructura municipal.

   

  “Ara cal consolidar el canvi positiu i fer notar la inversió”, apunta Sabater. Segons les dades oferides aquest dilluns, el govern treu pit en avenços a molts àmbits de gestió, sobretot les ajudes socials i l'habitatge, la relació amb altres administracions i la imatge de la ciutat i la participació. En canvi, admet que queda molta feina a fer en altres àrees com l'Urbanisme, els Recursos Humans de l'Ajuntament i l'organització en general. També atres puntals més concrets com el Turisme, la transformació de l'autopista o els mercats municipals.

   

  Aquest diumenge, les tres formacions de govern, Guanyem, ERC i ICV-EUiA, celebraven plegades els dos anys de mandat en un acte al passeig Marítim al qual van assistir prop d'un centenar de persones, inclosa una protesta de membres de la Fundació Badalona Capaç. Acompanyada de regidors d'altres municipis com ara Janet Sanz, de Barcelona, o l'alcalde de Sabadell, Juli Fernández, Sabater va afirmar que necessiten “més de quatre anys” per completar la seva obra de govern, i que, el 2019, no hi haurà “cap forá que pugui fer-ho sola”. “Caldrà que poguem tornar a sumar”.

   

  L'alcaldessa es va defensar de les crítiques de l'oposició i considera que se n'estan sortint “molt bé”. “Diuen que no sabem gestionar. Em patejo els barris i els carrers, i la gent valora molt els canvis que estem fent”, enalteix la batllessa.