El grup de dansa guanyador del ‘Tú sí que vales 2011’ actua dissabte a Badalona

  0
  34
  KULBIK1.jpg

  14/02/2013 – La Kulbik Dance Company presentarà al Blas Infante el seu espectacle 'Cube', que ha meravellat milers d'espectadors, jurats i professionals del món artístic.

  La Kulbik Dance Company va néixer el 2010 i des de llavors ha captivat professionals del món de la dança, jurats i espectadors. El 2011 es van fer amb el primer premi del programa televisiu de Telecinco Tú sí que vales! i han trepitjat desenes d’escenaris traslladant la seva aposta per la fusió del Hip Hop amb la música electrònica, el blues, el jazz, el funk i el reggae, que combinen amb disciplines d’street dance, la dansa contemporània o el mimo.

   

  Formada per integrants provinents d’Andalusia, Catalunya i València, la companyia ha portat el seu Cube a moltes ciutats. Es tracta d’un espectacle que gira entorn a un cub imaginari que es transforma en funció de les emocions i el resultat del qual no deixa indiferent ningú. Dissabte, a partir de les 21h, el Teatre Blas Infante serà el següent espai on els Kulbik faran trontollar de nou la línia que separa la realitat de la il·lusió.