El grup Thirty Seconds To Mars arriba avui al Palau Olímpic

  0
  39
  30-seconds-to-mars-8853-1920x1200.jpg

  31/10/2013 – La banda liderada pel cantant i actor Jared Leto aterra a Badalona per presentar el seu darrer disc, 'Love, Lust, Faith and Dreams'.

  Thirty Seconds to Mars, la banda liderada pel carismàtic cantant i actor Jared Leto, arriba aquest dijous a Badalona per presentar al Palau Olímpic el seu nou disc Love, Lust, Faith and Dreams, dins la seva gira internacional i després de fer la primera parada al Palau Vistalegre de Madrid la nit anterior.

   

  Es tracta del quart treball discogràfic del grup i està molt influït pel seu darrer viatge a l’Índia. Thirty Seconds to Mars va batre el rècord de major número de concerts en el seu ‘tour’ de 2010 amb el disc This is war.

   

  El vocalista Jared Leto és el productor d’aquest disc i va convidar Steve Lillywhite, productor de grups com The Rolling Stones o U2, per a coproduir quatre de les 12 cançons de l’àlbum, incloent-hi el primer senzill, Up In The Air, que va ser presentat el 19 de març a l’Estació Espacial Internacional. A més de líder del grup, Jared Leto posa rostre a personatges de pel·lícules com Requiem for a dream, Figh Club, o Panic Room.