El Joventut femení s’estrena a costa del Sant Celoni (63 a 54)

28
    j2.JPG

02/10/2013
    Les verd-i-negres van desfer-se del seu rival gràcies al ritme de l'últim quart

El Joventut femení va aconseguir la 1a victòria de la temporada en derrotar a casa al Sant Celoni per 63 a 54

Tot i els 9 punts de diferència finals, les noies e Juanjo Casado no van poder desempallegar-se del rival fins l'últim tram del partit.
    Després d'una primera part igualada (31 a 31), l'intercanvi de cistelles es va mantenir fins al darrer període.
    Als últims minuts, les verd-i-negres van defensar millor, van augmentar el ritme i sobretot van aprofitar el cansament de les jugadores claus del Sant Celoni per córrer i sentenciar el partit.

Amb la 1a victòria al sarró, el Joventut femení visitarà la pista del Vilassar de dalt dissabte a les 19:45.