El júnior del Sant Pep guanya l’eliminatòria d’ascens a Preferent i espera poder pujar amb la derrota del Tarragona

0
    23

08/05/2017 – Els parroquials clouen la temporada exhibint un gran nivell de joc davant l’Olost.

El CB Sant Josep acomiada la temporada 2016-2017 havent completat un segon tram de la lliga més que notable. Des del descens al segon grup de Preferent, el júnior groc-i-lila ha anat creixent fins a recuperar del tot la confiança en el seu joc.

De fet, en la segona part de la lliga, els parroquials només han perdut tres partits de 16: van quedar segons (11/3) per darrere de l’Hospi ‘B’ i el passat cap de setmana derrotaven l’Olost en l’eliminatòria d’ascens al grup de dalt.

Per pujar i començar la pròxima temporada en la màxima categoria, però, el Sant Josep necessita que el CB Tarragona no superi la fase que ha de jugar ara contra l’Olost. Si els tarragonins s’imposen a doble partit, el Sant Pep obrirà la lliga de l’any vinent en el segon grup de Preferent.

La fase disputada contra l’Olost es convertiria en un passeig triomfal dels badalonins, tant en l’anada (59-79) com en el matx de tornada (71-51). Gràcies a una sortida brutal (27-11) guiada pels triples de Carballo, Lorente i Nogales, el Sant Josep crearia els fonaments per guanyar amb comoditat.

Al descans, els groc-i-liles doblaven en el marcador al rival (48-24), assolint una renda suficient com per no haver de passar angoixes (54-34) i vèncer clarament (71-51). Ara toca esperar.