El júnior juga a Tremp la Final a Quatre del Campionat de Catalunya

    0
    C-HmeVhXgAIb4kN.jpg

    27/04/2018 – El poliesportiu El Juncar de Tremp acull la Final a 4 del Campionat de Catalunya Júnior Masculí Preferent. La Penya defensa el títol assolit l'any passat. 

    27/04/2018 – El poliesportiu El Juncar de Tremp acull aquest cap de setmana la Final a 4 del Campionat de Catalunya Júnior Masculí Preferent, amb la participació del Divina Joventut. El júnior verd-i-negre, que dirigeix Dani Miret, jugarà dissabte la primera semifinal davant del Platges de Mataró-Jam (17h), mentre que el Barça Lassa i el Basket Almeda ho faran a partir de les 19h per assolir el segon billet a la final, que es disputarà l’endemà diumenge (12.30 h). 
    La Penya i el Barça són els grans favorits per assolir el títol. Els verd-i-negres defensaran la victòria aconseguida l’any passat a Tàrrega, quan van imposar-se als blaugrana en la gran final per 60-64. L’objectiu dels dos clubs, a més, serà assegurar la seva presència als campionats d’Espanya, una altra de les cites clau de la temporada, que es disputaran del 6 al 12 de maig. Per a la Penya, a més, també s’acosta el gran repte de la final a 8 de l’Eurolliga júnior, que tindrà lloc del 17 al 20 de maig a Belgrad. Els verd-i-negres s’hi van classificar després de conquerir el torneig de l’Hospitalet i els seus rivals en el grup B seran el Bayern, l’Estrella Roja i l’Stellazzurra