0
    47

El Joventut torna a mostrar una versió molt gris malgrat les baixes.

Les baixes no poden ser una excusa. La Penya ha patit de valent per superar a uns Wolves que han castigat els errors verd-i-negres.

La curta rotació i la manca d’un generador clar, quan Vives descansava, els principals problemes de l’equip de Carles Duran que continua mostrant una versió molt irregular. Un altre cop, masses punts encaixats a la primera meitat: 46. El lent balanç defensius, les concessions defensives de rebot i 1×1 són fragilitats que han tornat a ser presents. Kraag (10p, 7r) i Busquets (15p) han estat a l’altura, i Onuaku, molt perdut a pista.

Qui s’esperés un canvi de xip a la segona part, tot el contrari ha vist en els primers minuts. Quatre pèrdues en cinc minuts han suposat la màxima diferència pels Wolves (48-58). Temps mort immediat de Carles Duran i reacció liderada per Kraag i dos triples de Brodziansky per posar-se per davant i fer aixecar a l’Olímpic a final del tercer període (65-64).

El darrer temps s’ha mogut veure l’actitud que ha de caracteritzar la Penya: defensa i dinamisme en atac. Els verd-i-negres han marxat 75-66, però una sèrie d’errors en atac han revifat a uns Wolves que semblaven molt tocat, i tornar a empatar el partit 79-79 a falta de tres minuts. Dos triples, completament alliberats, han situat als lituans +4 a falta de minut i mig. Thomas ha respòs a l’instant posant la mínima a falta de minut per acabar (84-85). Ante Tomic ha empatat el partit a 88, deixant 3’6 segons perquè l’equip lituà decidís. Sulaimon ha llençat de tres, però ha sortit de dins i cap a la pròrroga. Pau Ribas o DeShaun Thomas han assumit les responsabilitats de l’equip per sumar la segona victòria a l’Eurocup (107-98).