El Neus deixa escapar una oportunitat a Pineda (65 a 60)

0
    28
    neus.JPG

15/04/2014
    Els col·legials no van trobar el que calia per capgirar un partit igualat i segueixen en zona de promoció de descens

El Bàsquet Neus no va ser capaç de guanyar a la pista del Pineda i segueix, una setmana més, ocupant la darrera posició dels equips que faran promoció per no baixar.

Els de Mauro Valenciano no van poder aprofitar la desfeta del Lliçà d'Amunt i van anar sempre a remolc tot i que van tenir opcions fins el final.

Ja des de l'inici, el Pineda va agafar la iniciativa amb un joc dur i travat que el beneficiava. Al minut 6, el resultat era de 10 a 3, i tot i la reacció dels colomencs, els locals van tancar el quart per davant (20 a 19).

Al 2n quart, la defensa del Pineda va ofegar al Neus, que només va poder anotar amb accions de Plaza i Gàlvez. Els maresmencs, més equip, ho van aprofitar per seguir manant en el marcador (36 a 31 min 20).

A la tornada dels vestidors, la renda va variar poc fins al tram final. De la mà de Sergio Vera, els col·legials van aconseguir acostar-se a 2 punts (62 a 60), però les precipitaicions i el bon saber fer dels locals va impedir esgarrapar la victòria.

El proper partit del Neus serà el dissabte 26, a les 19:30 a casa contra el Granollers.