El Santa Coloma es corona a la 2a Catalana (89 a 95)

0
    30

04/06/2014
    Els de Toni Suàrez es van imposar al Quart B a domicili i a la pròrroga i són el millor equip dels 64 de la competició

El Santa Coloma es va proclamar campió de la 2a Catalana en vèncer el Quart B a domicili per 89 a 95.

D'aquesta manera els de Toni Suàrez, que ja havien certificat l'ascens de categoria fa més d'un mes, van certificar que han estat el millor equip dels 64 de la categoria.

Els colomencs però, no ho van tenir fàcil i van necessitar d'una pròrroga per desfer-se d'un rival que va ser molt incòmode.

A l'inici del matx els gironins van dur el ritme del joc. Amb una defensa molt ajustada, arribaven a tot arreu per dificultar els tirs del Santa Coloma. Només Vidal, López i torres trobaven la manera de perforar la cistella en els primers 10 minuts (17 a 15).

Al 2n quart, després d'un 0 a 8 d'inici del Santa Coloma amb 2 triples de Juanito, el Quart B va tornar a fer gala d'una defensa molt incòmode. Els locals va evitar les transicions ràpides dels vermells i va anul·lar l''atac colomenc, que vivia d'algun triple puntual (37 a 27 al min20).

A la represa, el Santa Coloma va recuperar l'espurna, i tot i estar molt erràtic en el tir lliure, 3 triples seguits de Carlos Sànchez van tornar a ajustar el marcador (40 a 46). Els de Toni Suàrez seguien llançats i ho van aprofitar per etzibar un 0 a 11 capgirava el marcador (48 a 51) i que tenia continuïtat amb les accions de Vidal i López, els millors, i un triple d'Arredondo (50 a 59).

A l'últim quart, el Santa Coloma duia el partit controlat (57 a 66 min 35), però 8 punts seguits d'Artigas van revifar l'esperança del Quart B (65 a 68). Els gironins van seguir creient amb les seves possibilitats, i un nou triple d'Artigas a l'últim atac i des de 8 metres va forçar la pròrroga (77 a 77)

L'estrella dels gironins havia anotat 15 punts en els últims 5 minuts, però al temps extra va cometre la 5a falta i l'equip ho va notar. Els gironins van començar a perdre pistonada, i entre López i Juanito l'equip va seguir sumant per tancar el matx amb l'encert des del tir lliure.

Àlex López va tornar a ser el més destacat del partit. El base colomenc va acabar amb un triple doble sumant 24 punts, 10 assistències i 13 faltes rebudes per 36 de valoració. També van destacar Nil Vidal (24 de valoració), Juanito Rodríguez (22) i Carlos Sànchez (21).