Els Badalona Dracs debuten amb una clara victòria a Saragossa (14-49)

0
    205
    Primera victòria dels Dracs

Aquest passat diumenge Badalona Dracs es va desplaçar fins a Saragossa, per debutar a la LNFA’24 a la 2a jornada de la competició, després de descansar a la jornada inaugural. Als de Román Villamonte els va costar entrar en acció, tot i anar-se’n al descans amb un favorable 0-14, després dels touchdowns d’Alpha Jalloh i Eric Ladero, en atrapar sengles llançaments del quarterback Sergi Gonzalo.

A la segona meitat del duel van arribar els millors moments dels badalonins, sentenciant definitivament el matx amb un touchdown més de Jalloh, un altre de Samu Arias i tres de Ra’Von Bonner, running back americà que va demostrar tot el seu potencial en el joc terrestre. La defensa de Dracs també va fer un partit molt complet, tot i acabar encaixant dos touchdowns a càrrec de Luís Sánchez i Edu Calvo que van significar el 14-49 final.

Després d’aquesta victòria, Dracs ocupa la segona posició de la Conferència Est de la LNFA’24 darrere de l’Hospitalet Pioners, que va sumar el seu segon triomf en derrotar Barcelona Pagesos per 17-0. Precisament Pagesos, que seran el proper rival de Dracs aquest 27 de gener a Badalona, tanquen la classificació amb dues derrotes, mentre que Mallorca Voltors suma una derrota després de descansar aquesta setmana.

A la Conferència Oest, Los Rozas Black Demons va debutar amb triomf a domicili davant Coslada Camioneros (6-35) i lidera la classificació amb uns Osos Rivas que van descansar. Per la seva banda, Gijón Mariners va sumar la seva primera victòria en derrotar per un ajustat 27-21 uns Alcobendas Cavaliers que van encaixar la seva segona derrota consecutiva. Els partits del proper cap de setmana seran; Dracs-Pagesos, Voltors-Pioners, Óssos-Mariners i Black Demons-Cavaliers