Els Geganters de Badalona venen el seu conte a llibreries locals per poder restaurar els gegants

  0
  gegants.png

  03/12/2015 – El llibre editat pels Geganters de Badalona ja es pot trobar a la Llibreria Saltamartíl, a Ona Badalona i a la Llibreria Girafa Negra.

  El passat any, la Colla de Geganters de Badalona va treure a la llum el conte Anastasi i Maria, el conte, una petita història sobre com i per què Badalona va fer sortir pels carrers i places una parella de gegants ara fa 156 anys. Llavors, el llibre es va presentar i es va poder adquirir de forma puntual. Des de fa uns dies, la publicació es pot trobar a la Llibreria Saltamartíl, a Ona Badalona i a la Llibreria Girafa Negra.

   
  El 2012, amb motiu del 30è aniversari dels gegants moros, en Ripal i na Brunel·la del Mar, la colla va engegar una campanya per recollir diners per tal de restaurar-los, juntament amb la comparsa de capgrossos que els acompanyaren durant els anys vuitanta. D’uns anys ençà, expliquen, estan creant material divulgatiu i marxandatge, des de tríptics on s'explica la història de les figures, fins a xapes, postals i ara un conte destinat als badalonins i badalonines més menuts. La distribució i venta és un pas més en aquesta campanya, ja que tots els diners recollits aniran destinats a la restauració.