Els Mossos detenen dos homes a un bar del barri de la Pau de Badalona

  0
  31

  09/06/2012 – Sobre un dels dos va recaure un delicte de robatori amb violència i registrava més de 32 antecedents policials, mentre que l'altre anava totalment indocumentat; també es van dur a terme 10 denúncies administratives.

  Els Mossos d'Esquadra van inspeccionar el passat divendres al vespre un bar del carrer Liszt del barri de la Pau, a Badalona, davant les nombroses queixes veïnals per les contínues baralles, la compravenda de drogues i la sensació d'inseguretat a la zona. L'operatiu policial conjunt dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i la Unitat d'Estrangeria del Cos Nacional de Policia va acabar amb un balanç de dos detinguts i 10 denúncies administratives.

   

  Un dels dos apressats, que acumulava 32 antecedents policials, va ser detingut per un delicte de robatori amb violència i l’altre, per una infracció de la Llei d'estrangeria; tots dos d’origen marroquí. El propietari del bar, a més, va ser sancionat per falta d’assegurança i cartells informatius obligatoris; altres nou denúncies van ser imputades a clients de l’establiment per tinència de substàncies estupefaents i armes prohibides.