Els Taurons són líders de la segona catalana de rugbi

  0
  39
  Rugbi.JPG

  21/02/2017 – Després d’una treballada victòria a casa de 22 a 3 davant el Mataró.

   

  El Rugby Club Badalona es posa líder en la classificació del campionat de la segona divisió de rugbi catalana després d’una treballada victòria 22 a 3 davant el Rugby Club Mataró.

   

  Les instal·lacions de rugbi de Can Ferrater van ser escenari aquest diumenge d’un elèctric partit de rugbi que enfrontava al primer i el segon classificat de la segona divisió catalana.

   

  Aquest va ser un enfrontament on durant la primera part, els dos equips van fer com els boxejadors, intercanviar cops, per veure quins eres els seus punts dèbils. Un enorme combat entre un equip molt complet, el Mataró, constituït amb una davantera molt sòlida i una línia de tres quarts ben equilibrada amb dos tres quarts ales molt ràpids i hàbils.

   

  Davant, els mataronins es van trobar al Rugby Club Badalona, que havia preparat de forma molt seriosa aquest partit. Els Taurons amb una davantera amb poc pes, però disposada a sacrificar-se per guanyar pilotes i alimentar a les que potser és la seva principal arma, una línia de tres quarts que combina a la perfecció velocitat, capacitat de desbordament i una gran transmissió de pilota.

   

  La pressió en alguns moments asfixiant i la gran disciplina tàctica que van exercir els Taurons de Badalona sobre el seu oponent al llarg dels 80 minuts de partit va donar resultats esperats, fent decantar la victòria al seu costat.

   

  El resultat parlava sol en la primera part, ja que va acabar amb un curt 3 a 0 a favor dels badalonins a conseqüència d’una transformació de cop de càstig contra el Mataró. Va ser el període de joc on els dos equips van vigilar-se estretament amb moltes precaucions.

   

  La segona part, va marcar un canvi, la pressió del Rugby Club Badalona a cada pilota que volien jugar els mataronins era tan asfixiant que cometien errors i aquests van ser aprofitats pels badalonins. La línia de tres quarts del Badalona van atacar repetidament i van començar a anotar punts. Els de Mataró contraatacaven i obligaven als badalonins a treballar molt seriosament la seva defensa.

   

  Al final, els detalls, com molts cops passa van inclinar la victòria del partit per 22 a 3 a favor del Rugby Club Badalona. Amb aquest nou triomf, els Taurons es posen líders ara amb 25 punts a l’espera del que podria passar el pròxim diumenge al camp de Can Ferrater, on s’hauran de veure les cares amb el Barcelona Enginyers C, el penúltim classificat de la lliga.