Els veïns de Bufalà enceten les seves festes

  0
  57
  Archivo 23-5-16 9 14 32.jpeg

  23/05/2016 – Un concert de flautes de bec, una nova edició de botigues al carrer i la Festa del Parc del Torrent de la Font donen inici al primer cap de setmana de les festes de Bufalà.

  Uns tallers infantils i un concert de flautes de bec iniciaven el passat divendres, 20 de maig, les festes del barri de Bufalà. A partir d'aquí, una quinzena de botiguers -carnisseria, herbolari, forn de pa i aliments per a animals domèstics, entre altres-, entitats com l'Associació de Veïns de Bufalà, la Fundació Acollida i Esperança i el Centre Aragonès de Badalona, i escoles com Planas i Casals, es van retrobar dissabte, dia 21, a la plaça d'Antònia Boada amb motiu d'una nova edició de les Botigues al carrer. També va comptar amb la percussió dels Bufons del Toc i diverses classes de ball i per posar-se en forma. La trobada va finalitzar amb un flashmob.

   

  El diumenge va ser el torn de la ja consolidada Festa del Parc del Torrent de la Font, que aquesta vegada s'han ofert activitats relacionades amb la naturalesa, així com una sortida al turó de l'Enric i la instal·lació per tot el parc de cartells indicadors i cases niu per a les aus.

   

  Les festes de Bufalà, organitzades per entitats i comerciants del barri, continuaran el proper dijous, 26 de maig, amb classes d'estiraments destinades a mares i nadons. Mentre que el cap de setmana, del 27 al 29 de maig serà el torn de les activitats esportives, la festa infantil, d'un concert solidari i de la botifarrada popular, entre altres, que es desenvoluparan en diversos punts del barri.