Escoles de Badalona protesten per uns entorns escolars més segurs i menys contaminats

  0
  28

  La iniciativa de la Revolta Escolar es va iniciar a la ciutat de Barcelona al desembre de 2020. Sabadell va ser la següent en promoure aquestes accions i Badalona es va convertir en la tercera ciutat en sumar-se a aquesta causa.

  L’objectiu és tallar carrers propers a les escoles per demanar entorns escolars pacificats. És a dir, amb menys contaminació, més segurs i amb més soroll. Les escoles Progrés i Ventós Mir son les que inicien aquest moviment a la ciutat, on pares i fills a la sortida del col·legi juguen a la calçada del carrer Indústria i exhibeixen pancartes i missatges reivindicatius.

  Badalona Port i Gitanjali també han participat en aquest tall de carrer, per tant en total son quatre els centres  badalonins que s’hi han adherit. Des de les Associacions de Famílies d’Alumnes d’aquests centres demanen que s’activi la zona de baixes emissions i es limiti la velocitat del carrer entre 20 i 30, ja que els cotxes passen a velocitats altes al costat de les sortides de les escoles. Als primer talls de carrers van participar 20 escoles i actualment protesten més de 100 centres repartits pel territori espanyol.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí