Exposició “Joguets i escriptors” a l’Espai Betúlia

  0
  107

  L’Espai Betúlia, Centre de la Paraula i les Lletres de Badalona (carrer d’Enric Borràs 43-47) inaugura el pròxim dimarts 7 de novembre, a les 19 hores, l’exposició Joguets i escriptors que es podrà visitar fins al 19 de gener de l’any vinent.

  Es tracta d’un viatge al passat amb una mostra de plafons amb imatges de joguets i textos literaris de diversos escriptors i escriptores que parlen de les seves joguines preferides. Hi haurà també diverses vitrines amb joguines.

  Joguets i escriptors combina clàssics de la literatura catalana i joguines del Museu del Joguet de Catalunya-Figueres. És una exposició visualment molt atractiva, amb reproduccions en gran format dels joguets, acompanyades de textos breus i suggeridors. Així, Mercè Rodoreda parla de les nines trencades; Josep M. de Sagarra, de les pilotes de reglament; el cartellista Carles Fontserè, dels cotxes Bugatti de llauna i de pedals; Anna Murià, dels Reis d’Orient en els anys de la República, o Francesc Trabal, de les baldufes, entre altres.

  L’exposició és en ella mateixa un joc: sorprenent, divertida i evocadora. El Comissari de l’exposició és l’escriptor Julià Guillamon i ha estat produïda pel Museu del Joguet de Catalunya-Figueres, en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí