Falcó anuncia la licitació de l’hotel del Port de Badalona

  0
  43
  falcó.JPG

  29/06/2012 – En la conferència del primer aniversari en l'oposició, el líder de CiU a Badalona va explicar que està negociant amb la Generalitat per ampliar concessions als port, enmig d'un discurs de balanç de les polítiques del grup municipal.

  El líder del grup municipal de CiU, Ferran Falcó, va fer ahir balanç del curs que ara acaba en la conferència Badalona: un any d’oposició, al Museu de Badalona. Acompanyat del secretari general de CDC, Oriol Pujol, que finalment va poder fer acte de presència, Falcó va voler sumar un punt i anuncià que es troba en procés de desbloquejar amb la Generalitat la licitació de l’hotel del Port de Badalona i del centre de convencions.

   

  A banda d’això, el cap de CiU Badalona va nombrar tant els acords que han assolit amb el govern local com els desacords, amb l’objectiu de desmentir aquells discursos que lliguen la federació nacionalista amb el Partit Popular: “La resta de l’oposició ha assenyalat CiU com ase dels cops, silenciant els desacords i amplificant els acords, que no són tants i en tot cas no tenen altre sentit que tirar endavant Badalona”, assegurà Falcó.

   

  En aquest sentit, el líder local va manifestar que “l’actitud i la manera de fer política de CiU no canvia” de quan estan al govern o a l’oposició, tot reiterant que “és molt important esdevenir útils i coherents”. Alhora, va ressaltar que Convergència ha reconduït la política del govern del PP, que “es presentava sense projecte” i amb “promeses que no podrà complir”. Per això, afirmen, per exemple, “que un nano de Badalona que necessiti una beca menjador se’n vegi privat”, com podria succeir degut al nou reglament de serveis socials plantejats pels populars.