Festa del bàsquet de Copa en un All Star amb accent badaloní

  0
  C1lJdsmW8AEVOLb.jpg

  08/01/2017 – L’equip de Pedro Cuesta, Eric Balagué i Sergi Vives s’imposa al combinat del grup II en una jornada d’autèntica festa.

   

  Més de 2.000 aficionats a les graderies, cobertura televisiva de nivell i concursos a l’alçada de les grans cites. L’All Star de la Copa Catalunya 2017 ha estat tot un èxit, tant pel joc mostrat pels jugadors com per la tasca de promoció del bàsquet que ha liderat la Federació Catalana.

   

  Narrat a través de la Xarxa Televisions, pel periodista badaloní Xavi Ballesteros, acompanyat per Albert Robledillo i Carles Jódar, l’All Star masculí superaria les expectatives generades en la seva presentació.

   

  El Parc Esportiu de Cornellà presentava una bona entrada en la jornada d’obertura celebrada ahir al vespre. L’assistència de públic també acompanyaria la bona imatge oferida pels combinats de jugadors del grup I i del grup II de Copa.

   

  Formant part de l’equip blanc (grup I), els badalonins Pedro Cuesta (CB Sant Josep) i Eric Balagué (AE Badalonès) podrien tancar amb victòria la seva participació a l’All Star. Des de la banqueta, el tècnic del Sant Pep Sergi Vives també viuria una experiència positiva, ja que el seu equip s’imposaria per un ajustat 78 a 75 (78-75).

   

  La formació del grup I duria la iniciativa des del començament (26-18), arribant a assolir còmodes rendes (45-32) que es mantindrien estables fins al tercer període (63-53). Al final, però, el desenllaç de l’encontre deixaria gaudir els presents d’un cert ingredient d’emoció (78-75).

   

  Álex López, del CB Santa Coloma, s’enduria el MVP, mentre que Marquie Smith (Boet Mataró) i Julià Garrote (Vic) guanyarien el concurs d’esmaixades i triples, respectivament.

   

  L’All Star de la Copa Catalunya també comptaria amb un fisioterapeuta d’accent badaloní. Pol Amigó, del Sant Josep, assumiria aquest rol. Pel que fa al jurat de les esmaixades, mites com Audie Norries, Roger Esteller i Roger Grimau van formar equip amb els periodistes Óscar Herreros (La Xarxa) i Álex Gozalbo (ARA).

   

  A banda de la Federació Catalana de Bàsquet, l’All Star de Copa s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, ProCornellà, el Parc Esportiu Llobregat, la Secretaria General de l'Esport, Báden i Spalding. Avui, torn de les noies.