Instal·len a Badalona tres contenidors amb personatges de Disney: on estaran ubicats?

  0
  84
  Contenidors instal·lats a Gijón

  A partir del dilluns 18 de setembre, arriba la campanya d’Ecovidrio i Disneyland Paris “Reciclar vidre és màgic”, estrenada fa dos anys a Madrid. A Badalona, podrem trobar tres contenidors dels personatges de Buzz Lightyear, Capità Amèrica i Malèfica. A tot l’Estat s’instal·laran 112 contenidors repartits a 35 ciutats.

  On s’ubicaran els contenidors?

  Els 3 iglús de Disneyland París que s’instal·laran a Badalona estaran situats des del 18 de setembre fins al 20 d’octubre, a la plaça de la Plana; a l’avinguda del Marquès de Sant Mori amb avinguda del Doctor Bassols i a la rambla de Sant Joan.

  A més, ser respectuosos amb el planeta tindrà premi. Un afortunat podrà viatjar fins al país de la màgia i dels somnis: Disneyland París. Coincidint amb el 30è Aniversari de Disneyland Paris, el centenari de Disney i el 25è Aniversari d’Ecovidrio també se sortejaran 200 miniglús protagonitzats per aquests entranyables personatges perquè la màgia del reciclatge de vidre arribi també a casa seva. Per això, només hauran d’accedir a través dels codis BIDI impresos als iglús d’Ecovidrio i contestar un qüestionari senzill a través de la pàgina web https://www.reciclavidrioenfamilia.es/

  Miniglús a benefici de la Fundació También

  Els miniglús inspirats en alguns dels personatges de Disneyland Paris es podran adquirir també a través de la pàgina web www.miniglu.es. Tots els beneficis aniran destinats a la Fundación También una entitat sense ànim de lucre que treballa des del 2001 per la inclusió social de les persones amb discapacitat i el foment de valors educatius en activitats esportives adaptades, de lleure i temps lliure.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí