La Colla Micaco clou el primer tram de temporada amb nous castells de set

  0
  37
  14640427681_c10f16e03b_b.jpg

  15/07/2014 – Els badalonins van anotar-se castells inèdits aquesta temporada, com el 3de7 amb agulla i el 5de7, durant la seva actuació a Premià.

  Els Castellers de Badalona han realitzat aquest diumenge la seva darrera diada abans de marxar de vacances. Tot i patir algunes baixes, els micacos van plantejar una diada de màxims per acabar el primer tram de la temporada amb grans sensacions.

   

  Després d’entrar a plaça amb el pilar de 4 caminat, els de la camisa micaco van atacar a la primera ronda el 4de7 amb agulla, un castell que han sovintejat aquestes darreres setmanes. La construcció va presentar en tot moment unes bones mides i es va poder descarregar sense problemes. En segona ronda arribava un dels objectius de la diada, el 5de7, que els badalonins no assolien des de l’11 de setembre de 2012. La ràpida pujada va fer que el castell no patís gaire fins a la carregada, però amb les aletes l’estructura va anat perdent mides a terços i quarts, cosa que va obligar a realitzar un intens treball per tal de poder descarregar-lo.

   

  Després de l’èxit de la segona ronda, a tercera els Micaco van apostar pel 3de7 amb agulla, que havien provat sense sort fa dues setmanes a El Masnou. Aquest cop, en canvi, el castell no es va resistir i la colla es va poder anotar un nou castell inèdit aquesta temporada.

   

  La ronda de pilars va servir perquè els Castellers de Badalona portessin de nou a plaça el Vano de 5, que van descarregar amb una molt bona execució. La diada va acabar amb el Pilar de 4 al balcó, iniciant així les vacances de la colla, fins al mes d’agost, quan participin de la festa major badalonina.

   

  La cara més solidària dels micacos

  L'actuació a Premià de Mar no ha estat l'únic a activitat de la colla aquest cap de setmana. El dissabte, els badalonins van participar en la campanya de donació de sang que el Banc de Sang i Teixits va dur a terme a la Rambla realitzant diversos pilars, després dels quals un grup de micacos va col·laborar amb la recollida de donacions.