La Colla Micaco omple de ‘sets’ el barri del Front Marítim

  0
  45
  castellersfrontmaritim.jpg

  08/07/2014 – Els Castellers de Badalona van convertir la plaça Gran en la primera plaça de 7 del barri, després de descarregar tres castells de 7 durant la diada.

  Els Castellers de Badalona arribaven al Front Marítim amb ganes de convertir la plaça Gran en la primera plaça de 7 del barri. Amb aquest objectiu, la colla havia portat a terme durant els darrers dies la campanya “enSETem Front Marítim”, que sembla haver donat el seu fruit, doncs els micacos han aconseguit portar fins a tres castells de 7 a la diada, un d’ells, de 7 i mig.

   

  Després de començar l’actuació amb un pilar de 4, els de la camisa micaco van encarar el seu repte portant a plaça el 4de7. Amb molt bones mides, el castell es va carregar i descarregar amb molta solvència i enmig de l’alegria de la colla per aconseguir l’objectiu que s’havien marcat. En segona ronda van atacar el 4de7 amb agulla. L’estructura del 4 es va carregar i descarregar sense problemes, deixant un pilar que els seus components van haver de treballar per poder descarregar.

   

  La ratxa de castells de 7 continuava a la tercera ronda, on la colla va aconseguir descarregar un tranquil 3de7. La cirereta a la gran actuació van ser un pilar de 5 i dos de 4.