La Flama del Canigó arriba un any més als carrers de Badalona

  0
  43
  BNdfQ3nCIAEeL29.jpg

  21/06/2014 – El proper dilluns, la Flama del Canigó s’estendrà arreu del territori català i arribarà a 400 viles, entre elles Badalona.

  El proper dilluns, la Flama del Canigó s’estendrà arreu del territori català i arribarà a 400 viles, entre elles Badalona. La jornada, impulsada per l’associació Festa Nacional Catalana, i que comptarà amb la col·laboració de diferents entitats locals, donarà el tret de sortida a les cinc de la tarda amb un recorregut pels carrers de la ciutat que anirà a càrrec de Soca-Rel.

   

  A les 19h tindrà lloc la rebuda de La Flama, envoltada de les salves de benvinguda dels Miquelets de Badalona. L’exalcaldessa Maite Arqué, presidenta del Pacte Local pel Dret a Decidir, serà l’encarregada de llegir el manifest d’enguany, elaborat pel periodista i director del diari Ara, Carles Capdevila. Acte seguit, La Flama serà lliurada a les entitats, per donar pas a l’encesa de la foguera de Sant Joan. Les Bèsties de Foc tancaran l’acte amb una dels seus espectacles.

   

  “Som història, som present i som voluntat de continuar sent amb alegria. Tenim aspiracions sense límits, tenim força de voluntat, tenim la cultura per bandera i ens reconeixem en la tradició per canviar el món. Toquem de peus a terra i, seguint laFlama del Canigó, avancem sense por […] El nostre somriure brilla tant com la flama i encén tots els focs de l'esperança”, es pot llegir en un dels fragments del manifest.