Queixes veïnals per la brutícia i la falta de cura de la plaça Pep Ventura

  0
  IMG_9362.JPG

  04/07/2013 – ICV-EUiA ha posat veu a les crítiques de molts veïns i veïnes de la zona que denuncien la falta de neteja i de cura de la plaça; després d'adreçar la queixa, un equip de neteja municipal va posar ordre a la zona infantil.

  La Plaça Països Catalans, amb diversos centres educatius al seu entorn, és molt utilitzada pels nens i nenes a la sortida de les classes i també ara amb motiu de les vacances d’estiu. Igualment són moltes les persones grans que hi van com a espai de trobada i de descans. Aquesta setmana, ICV-EUiA ha posat veu a les quixes de molts veïns i veïnes de la zona que denuncien la falta de neteja i de cura de la plaça.

   

  Les mares i pares estan preocupats per la brutícia de la sorra, els sots i altres “perills” del parc infantil i lamenten l’espai perdut. Expliquen que molta gent ha començat a anar a Pompeu Fabra, millor cuidat, diuen. “També es troba a faltar un pipican; és un lloc on molta gent ve amb els gossos per l’ampli espai però no tenen un petit solar on fer les necessitats”.

   

  Gent del barri va manifestar ahir el seu desencís perquè un dia després que la coalició ecosocialista denunciés la brutícia de la plaça, un equip de neteja es va encarregar a fons del parc infantil. “Feia setmanes que no es netejava d’aquesta manera; sembla que haguem de posar el crit al cel perquè es faci el que cal”, comentaven alguns pares.

   

  Fins i tot, fartes de les condicions de l’espai, un grup de dones del casal d’avis de la zona que juguen a la petanca des de fa uns mesos han començat a encarregar-se de la neteja de les pistes pel seu compte.

   

  Per al president del grup municipal d’ICV-EUiA, Carles Sagués, l’alcalde “presumeix de prioritzar la neteja, però casos com aquests demostren que no és així”.