La Minguella té un peu i mig a la Copa Catalunya (76 a 68)

0
    27
    minguella.JPG

01/05/2013
    Els de Pere García tornaran a la màxima categoria del bàsquet català si guanyen al Cabrera a Casagemes aquest dissabte (19:15)

La Minguella va fer un pas de gegant per ser l'any que ve a la Copa Catalunya.

Els de Pere Garcia van guanyar a la pista del Sant Narcís, el rival directe per ocupar la segona plaça i només una debacle en els dos propers partits (contra el Cabrera a Casagemes aquest dissabte 19:15, i contra el Ripoll) allunyarien als badalonins de l'ascens directe.

Si perdessin els dos partits quedarien tercers i jugarien la fase amb els altres 2 tercers de la que en sortirien les últimes dues places d'ascens.

Així doncs, la victòria és de molts quirats perquè obre molt el ventall de possibilitats de recuperar la categoria, i la primera serà a casa, davant d'un pavelló ple a vessar.

A Sant Narcís, els de Pere Garcia van posar la directe des del primer minut per aconseguir aquest triomf tant important.

El 4 a 14 inicial reflectia la motivació a pista dels badalonins.
    La Minguella va mantenir la iniciativa fins al descans (29 a 36) i va saber resguardar l'avantatge durant gairebé tota la segona part.

Els gironins van ser capaços d'ajustar el marcador i fins i tot de posar-se per davant (57 a 56), però els blaus van saber mantenir el cap fred, i sota la direcció de Marc López i la determinació de Pulido, es van acabar enduent el partit.