0
    23
    ehambe bilbao acbphoto2.JPG

17/02/2013
    La Penya remunta 13 punts al Bilbao en els últims minuts, però li falta temps i encert per rematar la feina

El Fiatc Joventut ha caigut contra l'Uxue Bilbao Basket per 70 a 81 en un partit en el que ha pagat el desencert des de la línia de triple (5 de 30).
    Com s'havia cansat de repetir Salva Maldonado en la darrera setmana, a 14 jornades per acabar la lliga, és el moment de marcar-se objectius que donin impuls, i el seu exit dependrà de l'encert exterior.

Avui l'equip ha fregat l'altre pol i el primer triple no ha arribat fins el 18é intent.
    Si bé és cert que la Penya ha competit sense anotar de 3, el Bilbao ha dosificat esforços en vista a l'important compromís de la setmana que ve a l'Eurocup, en el que es juga la classificació.

Així, amb més encert puntual que bona feina, i 4 triples al tercer quart, el partit ha quedat a la mida per Zizis, que abans de ser un bon base és un jugador de bàsquet grec (47 a 57).

El Bilbao ha contemporitzat el joc sabent que en qualsevol moment la Penya podia explotar i embogir el partit, però la guspira que ho havia d'encendre tot ha tardat massa en arribar.

L'ha provocada Ehambe que ha estrenat el compte dels alers (60 a 70 a 3:45) i l'han resguardada Oliver i Fisher (68 a 73).
    Els verd-i-negres han tingut una última i remota opció gràcies a haver treballat durant tot el partit, i del rebot ofensiu -avui n'han capturat 17- han trobat els tirs d'Ehambe (29é) i Oliver (30é) que la cistella novament ha escopit. En la jugada següent, Vassileiadis ha provocat una antiesportiva que ha deixat sentenciat el partit.