La Unficació Llefià suma el tercer consecutiu sense perdre

0
    87

La Unificació Llefià va sumar un nou punt a la classificació després d’empatar contra l’Artesa de Segre (1-1). Els de Manu Pelaez van ser els dominadors del partit, malgrat veure com els visitants s’avançaven en el marcador al minut 16. Marcelo, al minut 22, va fer en el gol de la igualada amb un xut des de l’interior de l’àrea. El domini badaloní es va incrementar durant el segon període, però l’actuació del porter visitant va evitar la victòria. Amb aquest empat, la Llefi suma el tercer partit consecutiu sense perdre, havent sortit dels llocs de descens. A la pròxima jornada, visita les Borges Blanques, cinquè classificat

Jornada de debuts

En aquest partit van debutar les dues noves incorporacions llefianenques, Ramon Fernández, procedent del Molletenc, que ja havia jugat amb els blanc-i-vermells, i Iker Merino, extrem procedent del Sarrià

Lloreda, líder

El Lloreda s’ha situat líder de la tercera catalana, després de derrotar al Montsant per 6 a 1, aprofitant d’aquesta manera la derrota de la Guineueta. Malgrat la contundència d’aquest resultat, el partit no es va resoldre fins a la segona meitat. En el derbi badaloní de la zona baixa de la classificació, el Young Talent es va imposar a la Salut-Pere Gol per 5 a 2. Igual que en el partit del Lloreda aquest no es va resoldre fins a la segona part. Abans del descans, els de La Salut van aconseguir l’empat a 2. El Bufalà va caure al camp del Deportivo Paraguay per 2 a 0