L’Ajuntament denuncia la pèrdua diària de milers de litres d’aigua per la fuita d’una canonada a Canyet

  0
  38

  L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, va denunciar ahir públicament la pèrdua diària de milers de litres d’aigua per la fuita d’una canonada ubicada al barri de Canyet de la ciutat. El malbaratament es va detectar l’any 2005 i des de llavors un cabal de 2 litres d’aigua per segon, el que suposa que prop de 180.000 litres al dia baixen per la riera de Canyet.

  El passat setembre, des del Diari de Badalona vam realitzar un reportatge per denunciar el fet: Més de dues dècades llençant aigua a Canyet. Ara que han entrat en vigor les mesures de restricció d’aigua en diverses poblacions catalanes, entre elles Badalona, és un tema que torna a estra a l’ordre del dia. Hi ha una greu contradicció quan es demana a la ciutadania, de manera raonable, que es redueixi el consum d’aigua, quan aquí s’estan perdent milers de litres cada dia.

  Reportatge: Més de dues dècades llençant aigua a Canyet

  Davant d’aquesta situació, Guijarro ha instat a Aigües Ter-Llobregat (ATLL) “a solucionar de manera urgent aquesta fuita. Comprenem la dificultat tècnica i l’envergadura econòmica d’aquesta situació, però ajornar la solució d’aquí tres anys considerem que és intolerable en l’actual context de sequera”. En aquest sentit, l’alcalde també ha reclamat: “la necessitat de buscar entre empresa i administracions la millor manera de, mentrestant no hi ha una solució definitiva, fer un reaprofitament responsable de l’aigua”.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí