L’Ajuntament edita un llibre de fotos que el PSC titlla d’electoral

  0

  17/04/2014 – El llibre, publicat amb motiu de Sant Jordi, ha aixecat polseguera entre les files del PSC local, que el considera com “un intent de violentar la llei i pagar amb diners públics la campanya electoral del PP”.

  Amb motiu de la Diada, l’Ajuntament ha editat el llibre de fotografies Badalona, ciutat de primera!, posat a la venda a un preu de dos euros. Al llarg de 80 pàgines, la publicació mostra un conjunt d’imatges de tots els districtes de la ciutat amb escenaris molt diversos. Les imatges es presenten en cinc seccions diferenciades: platja, Badalona verda, racons, cultura i Badalona festiva. Se n’han editat un total de 3.000 exemplars i es poden adquirir a la plaça de la Vila, al Museu de Badalona i a l’Oficina de Turisme.

   

  Garcia Albiol ha afirmat que el llibre “és una selecció representativa i un bon tast de la riquesa del nostre patrimoni natural, històric, cultural i festiu”.

   

  El llibre, però, ha aixecat polseguera entre les files del PSC local, que considera la publicació com “un intent de violentar la llei i pagar amb diners públics la campanya electoral del PP”. Els socialistes entenen que la distribució del llibre infringeix el període electoral de les Eleccions Europees i ho ha denunciat davant la Junta Electoral. Tanmateix, ha demanat la paralització del repartiment del “llibre propagandístic”.

   

  Des del govern municipal, no obstant, subratllen que “el llibre es treu amb motiu de la festivitat de Sant Jordi i per això s'ha presentat ara”.
  “Es tracta d’una publicació institucional que forma part del conjunt d’altres publicacions i elements institucionals”.